Re: Vaihdetaanko koko mestaruuskisojen päivää (ja paikkaa)? ()Re: Alustava kysely Agility rotumestiksistä (epävirallinen)


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Kroatianpaimenkoira-juttupalsta / Croatian Sheepdog Message Board ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti TRa , Syyskuun 7, 2010 time: 12:02:36
----------------------------------------------------------------------

Re: Vaihdetaanko koko mestaruuskisojen päivää (ja paikkaa)? ()Re: Alustava kysely Agility rotumestiksistä (epävirallinen)

Vastineena juttuun: Re: Vaihdetaanko koko mestaruuskisojen päivää (ja paikkaa)? ()Re: Alustava kysely Agility rotumestiksistä (epävirallinen), jonka kirjoitti: Satu ja M&M , Syyskuun 6, 2010 time: 16:34:26:

Moi,

Kyllähän se toisaalta olisi taas kiva mennä pitkästä aikaa Alenin radoille, ja paikkakin on varmasti mahtava mutta....
Vuosi sitten Torniossa kisanneena SM-kisoissa on vaan pakko todeta, että on se täältä etelästä (tai eihän me edes etelässä olla jos ajattelee Helsingin seutua) vaan aika älyttömän kaukana... kun vielä pitäisi Satiksen kanssa mennä tammikuussa Ouluun B-maajoukkuleirille, niin taitaa tuossa olla talven reissukiintiö pohjoiseen täynnä. Joten en nyt kuitenkaan äänestä kaamosrallia, sorry.

Mutta kun ajattelee tuota Seinäjokea sijaintina, niin jos unohdetaan itä-Suomi, niin on kyllä aika keskeisellä paikalla Suomea. Niin sikäli tuon pitäisi olla mahdollisimman tasa-arvoinen, ei kenelläkään sinne älytön matka pitäisi olla (paitsi Itä-Suomesta, mutta ei kai sieltä kukaan muutenkaan olisi tulossa?). Jonkun pitäisi laskea "Suomen kroaattipohjainen keskipiste" nin näkisi kuinka lähelle vaikka Seinäjokea osuttaisiin.
Ainakin veikkaan lähellä oltavan, väestöllien keskipiste on Googlen mukaan Hauholla, eli yllättävänkin etelässä, meitäkin etelämpänä, Hämeenlinnan pohjoispuolella. No mielestäni kuitenkin akselille Seinäjoki - Jyväskylä - Mikkeli - Lahti - Tampere kai pitäisi sitten suurin määrä kisoista keskittää, tai niin kai ne jo onkin... Sitten vielä kolmosia ajatellen, siellä Seinäjoella on KV-kisa (A-kisa), mitä on tosi vaikea etsiä, jos niissä haluaa käydä, harvinaisia ovat. Noin sekin menisi tuossa vähän niinkuin kaupan päälle "harjoituskisana" Mestis voisi sitten olla B+C kisan yhteistulos.

Muita ideoita ja kommentteja?

tv.
Tommi, tra@iki.fi


Satu ja M&M kirjoitti:
» Heissan

» Mullehan passaisi huomattavasti paremmin tuollaiset hiukka lähempänä olevat kisat. Kovasti oli mietinnässä tuo Tamperekkin mutta matkoineen kaikkineen se syö niin paljon massia että pääsen aika moneen kisaan täällä lähempänä niilläkin matkakuluilla ;)

» Entäpä sitten jos te tulisittekin sieltä etelästä heti kerralla kauas pohjoiseen kisamaan ja vetästään mestikset Kaamosrallissa Kemissä :D Siellähän on Alenkin tuomarina (mikäli agilityliiton kisatietoja on uskominen) niin mikäs oisi parempaa ku osallistua mestiksiin mm. Alenin radoilla ;)

» Myyrä ja Monni on noin muutenkin lähdössä kisaamaan Kaamosralliin. Monni kun aloittaa sieltä virallisen kisauransa, osasi se siihen mennessä mitään tai ei :)

» Eli mun puolesta mestikset voisi siirtyä vähän myöhempään ajankohtaan enkä vastaan panisi vaikka olisivat hiukka lähempänäkin esim. just tuolla Seinäjoella. Mestiksissä kun mukana mielellään oltaisiin molempien mustien kanssa.

» -Satu-----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Kroatianpaimenkoira-juttupalsta / Croatian Sheepdog Message Board ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]