Re: Onnea Myyrä ja Capo & kelpo handlerit!


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Kroatianpaimenkoira-juttupalsta / Croatian Sheepdog Message Board ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti TRa , Huhtikuun 7, 2008 time: 15:53:45
----------------------------------------------------------------------

Re: Onnea Myyrä ja Capo & kelpo handlerit!

Vastineena juttuun: Re: Onnea Myyrä ja Capo & kelpo handlerit!, jonka kirjoitti: Heidi & kapsukka , Huhtikuun 6, 2008 time: 22:37:36:

Aiva mahtavat onnittelut!

Teitte jo sillä historiaa, että kaksi kroaattia oli ekaa kertaa kisaamassa Suomessa
samassa kisassa. Ja sitten tuplahistoriaa sillä, että kummatkin oli palkintopallilla. Siellä varmaan satunnainen yleisö ajattelee, että tuo kropai on varmaan joku yleisin rotu mitä agi-kisoissa näkee, ainkin palkintopallilla :-) No pian tuota historiaa tehdään virallisissa kisoissakin, viimeistään sitten agirodussa nähdään useampia kroaatteja samassa kisassa.

Kun mun nyt kaiketi jotain pitäisi tekniikastakin ymmärtäää :-)
niin koitetaan helppiä: eiköhän niiden videoiden kamerasta siirto tietsikalle onnistu
ihan USB-johdon avulla. Kamera pitäisi näkyä ihan "siirrettävänä USB-tallennulaitteena" tietsikassa, jos se kamera ei nyt ihan eksoottinen ole. Canonit taitaa olla vähän erikoisia, Olympukset ainakin toimii yleensä ilman ihmeellisyyksiä. Jos on "eksottisempi", tarvii sitten jonkun oman ohjelman millä tiedostoja kamerasta siirtää. Muistikortinlukijalla ei tieteskään siirto onnistu jos niitä ei ole kameran muistikortilla. Toisaalta taas kamerassa voi onnistua myös siirto sisäisestä muistista muistikortille. Paha neuvoa enempää tutustumatta kameraan.

--
- TRa


Heidi & kapsukka kirjoitti:
» Kiitos kiitos,
» valitettavasti ei saatu videokuvaa siirrettyä videokamerasta koneelle, ois pitänyt kuvata suoraan kuulemma muistikortille tms. (en tajua näitä tekniikka-asioita...)
» mutta veljeni lupasi vielä yrittää katsoa josko saa siirrettyä digikamerasta jolle myös oli kuvattu Kapselin rata...

» t. heidi----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Kroatianpaimenkoira-juttupalsta / Croatian Sheepdog Message Board ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]