Re: Hyvä Satiainen!


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Kroatianpaimenkoira-juttupalsta / Croatian Sheepdog Message Board ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti TRa + Satis , Maaliskuun 25, 2008 time: 00:06:34
----------------------------------------------------------------------

Re: Hyvä Satiainen!

Vastineena juttuun: Hyvä Satiainen!, jonka kirjoitti: Sarkku , Maaliskuun 24, 2008 time: 22:28:08:

Sarkku kirjoitti:
» Jee, upeeta, mahtavaa! Lempparikroatini Tommin ja Tarjan hullu Satiainen on näemmä napannut tänään komian nollavoiton Turun agi-kisoissa maxi 1 -luokassa. Waude! Ja aikaeroa toiseksi tulleeseen näkyi olevan 5 sekuntia! On se melkoinen peli... Onnea hurjimuksen kesyttämisestä!

Satis ja ohjaaja kiittää onnitteluista!

Joo eka radallakin oli nolla tosi lähellä, nimittäin Satiainen ei ihan pysynyt meidän diilissä. Ai no missä diilissä, siis sovin S:n kanssa, että itse lupaan olla unohtamatta rataa ja Satis sitten lupaa olla räiskimättä rimoja ja korjata ohjaajan pienet ohjausmokkelot. No hienosti Satiainen kyllä hyppi, rimat pysyi hyppyradalla
hienosti ylhäällä, mutta niin vaan oli ehkä aavistuksen ohjaus myöhässä kepeillä ja Satiainen ajautui osittain väärälle puolelle keppejä (putki takana veti). Aloitti sitten kepit väärältä puolelta, ei mokoma osannutkaan korjata sitä, kuten vaikka Puubi olisi luultavasti vastaavasa paikasa tehnyt ;-)
Sinänsä pujotelun aloitus oli niin helppo, että juuri siksi ei tuollaista oikein osaa edes reenata....
No juu, sinänsä olin tuostakin radasta muuten tyytyväinen kun rimat oli ylhäällä ja Satiainen malttoi jopa olla varastamatta lähdössä. Ja vauhti oli Satiaismaista, vain noin kolme sekkaa huonompi aika kuin voittajalla ja tuossa keppikiellossa meni varmasti enemmän aikaa..

Toinen eli agilityrata olikin sitten aika nappirata. Joku malinois (tutulla ohjaajalla) meni kyllä kymppivirheellä hieman kovempaa kuin Satis, mutta enpä ihmettele, että tuollainen rataprofiili sopii paremmin pitkäaskeliselle malikalle kuin tiukasti kääntyvälle Satiaiselle... muut sitten - joko virheillä tai ilman - jäi ajassa Satiksen taakse. Tuolla radalla kun käytännössä ei ollut ollenkaan käännöksiä sai vaan paahtaa suoraa täysillä ja ainoat käännökset oli 3 kappaletta U-putkessa ja kerran keppien jälkeen. Aika erikoinen rata tosiaan kun nyt aattelen, että hypyltä toiselle hypylle käännöksiä ei ollut ainuttakaan! Hyppyjä oli muutenkin poikkeuksellisen vähän tässä mietiskelen. Tuomarina oli harjoittelija, ihan mielenkiintoista, että noilta uusilta tuomareilta löytyy vähän erilaiseia rataprofiileja kuin mihin on itse tottunut.

Yhdelle kisoissa jouduin selittelemään koiran nimeä, muitakin se
tuntui jostakin syystä kovasti huvittavan ;-)
Taas yksi oli kovasti kiinnostunut rodusta, mikäs tuo oikein on. Ei vaan uskaltanut veikata mitään, ei edes mudiksi luullut. Ja Juhannuksena on kuulemma
pakko mennä Turkuun kisoihin, oikeestaan melkein jo siten lupailin.
Tää tuli siitä kun valittelin, että Puubi ja Satiainen ei pääse oikein koskaan nyt samoihin kisoihin, kun 1-2 luokan kisat tuntuu olevan aina eri päivinä kuin 3 kisat. Juhannuksena on kuulemmma paljon kisoja kaikille luokille.

Seuraava koetus onkin sitten omat kisat jo ensi sunnuntaina. Jotenkin muistin ensin että olisi pari viikkoa välissä, mutta eipäs olekaan.. ja kun lauantai menee agisählyilessä (käytännössä koko päivä), niin tiedossa tosi rankka viikonloppu, sunnuntaina Satiksen kanssa pitäsi olla valmiina radalla jo klo 8:30, argght.... ei oikein hyvä yhdistelmä, että kisoja edeltävän päivän Satiainen kerää ekstraenergiaa tekemättä mitään, samalla kun ohjaaja vetää itsensä ihan piippuun sähläillessä... en oikein ole niin optimisti, että nollaputki tällaisella strategialla saa jatkoa :-)


tv.
Tommi + Satiainen


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Kroatianpaimenkoira-juttupalsta / Croatian Sheepdog Message Board ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]