Re: Sääntömuutokset kokouksessa?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti lauseoppi , Lokakuun 3, 2012 kello: 22:04:46
----------------------------------------------------------------------

Re: Sääntömuutokset kokouksessa?

Vastineena juttuun: Re: Sääntömuutokset kokouksessa?, jonka kirjoitti: KatriS , Lokakuun 3, 2012 kello: 10:34:11:

KatriS kirjoitti:
» heh kirjoitti:
» » ???????? kirjoitti:
» » » Nytkö loppuvat kesä- ja talvikisat. Kuuma tai kylmä, kuka uskaltaa enää järjestää kisoja, jos maksut pitää palauttaa ja kisat on peruutettava. Ei muuta kun lahjakortit kisaajille ja seuraavat kisat samaan rahaan :(

» »
» » »
» » » "Kilpailu tulee siirtää tai peruuttaa, mikäli kilpailua ei kilpailupaikkaan, alustaan, esteisiin tai säätilaan liittyvissä poikkeuksellisissa olosuhteissa taikka muista vastaavaista ääriolosuhteista johtuen voida viedä läpi turvallisesti.

» » » Kilpailun siirtämisestä tai peruuttamisesta on ilmoitettava SAGIlle ja kilpailuun ilmoittautuneille ohjaajille. Mikäli kilpailu peruutetaan, kilpailujärjestäjän on palautettava osallistumismaksut täysimääräisenä. Mikäli kilpailu peruutetaan kilpailunjärjestäjästä riippumattomien poikkeuksellisten olosuhteiden taikka muiden vastaavien ääriolosuhteiden johdosta, kilpailunjärjestäjä voi halutessaan antaa ohjaajalle osallistumismaksun suuruisen lahjakortin."

» »

»
» » Eikö tuossa ole mainittu "kilpailunjärjestäjästä riippumattomat poikkeukselliset olosuhteet". Eli moni juttu voi mennä niiden alle. Silloin voi antaa lahjakortin tai sitten ei.

»
» Minä tulkitsen tuon lauseen niin, että noissa "riippumattomissa poikkeuksellisissa olosuhteissa" kisajärjestäjä voi valita, palauttaako osallistumismaksut rahana vai antaako lahjakortin, ei niin, että voi valita palauttaako maksut vai ei, kun edellisessä virkkessä sanotaan, että "Mikäli kilpailu peruutetaan, kilpailujärjestäjän on palautettava osallistumismaksut täysimääräisenä."?

» Toisaalta koirien kannalta turvallinen sääntömuutosehdotus, mutta toisaalta kyllä seurojen kannalta erittäin hankala asia - varsinkin niiden seurojen, jotka vuokraavat tilat järjestääkseen kisat: epäilen, että vuokran joutuu jokatapauksessa maksamaan, vaikka peruuttaisikin kisat kylmyyden tai kuumuuden vuoksi, koska se päätös voitaneen tehdä vasta hyvin lähellä kisa-ajankohtaa... Tähän asti asia on minusta ollut kisaajien vastuulla - ilmoittaudut "riskillä" ja menetät sitten osallistumismaksut, jos on niin kylmä (harvemmin kai kuuma?), että et haluakaan kisata; jos haluat ottaa "varman päälle", et ilmoittaudu kisaamaan kylmään paikkaan kylmänä vuodenaikana?

» Jos tuo tulee voimaan, niin talvikauden kisojen määrä varmaan vähenee ja jatkossa tarjolla on lähes ainoastaan lämpimissä halleissa järjestettäviä kisoja? (No, asian hyvä puoli on se, että jäljelle jäävissä koissa on sitten enemmän osallistujia?)

» KatriS

Jotta tulkinta olisi, kuten KatriS:llä, tuo lahjakortin antamis -lause tulisi olla sivulauseena, mutta kun se on erillisenä, sen tulkinta on mielestäni joko lahjakortti tai ei mitään.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]