Pääsivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Säännöt Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit

Juttujen otsikot Vain juttujen alkuotsikot Lähetä juttu

Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages


Voit kirjoittaa Agilityaiheisia juttuja Agility-juttupalstalle. Voit kirjoittaa uuden jutun, tai sitten vastata suoraan luettuasi jutun.

Uutta! Jos juttusi ei koske lainkaan Agilitya käytä uutta juttupalstaa muille koira-aiheisille jutuille. Huomaa, että tältä palstalta poistetaaan kaikki jutut jotka eivät liity Agilityyn, eli se saattaa olla syy, jos ihmettelet miksi juttusi on hävinnyt. Agilitysivujen yleinen koirajuttupalsta on silloin oikea paikka jutullesi, joten käytä siis heti suosiolla sitä.

Juttupalstaa siis ei toimiteta, vaan se päivittyy täysin reaaliaikaisesti heti kun olet kirjoittanut juttusi. Voit kuitenkin joutua painamaan "Reload"-nappulaa (siis se joka on siinä ohjelmassa kontrollipaneelissa oleva kökkäre, joka näkyy kuvaruudulla) (pidä myös "Shift"-näppäin alaspainettuna ainakin "Netscape"-selainta käytettäessä), jotta näet juttusi otsikon listassa. Muista siis tehdä tämä, jos juttusi ei näy, ennenkuin yrität lähettää sitä uudestaan. Juttujen jälkisensurointia voidaan suorittaa, jos juttu on selvästi loukkaava, palstan aiheesen täysin kuulumaton tai vahingossa lähetetty (esimerkiksi kopio jo lähetetystä). Myös ajan ollen siirretään vanhoja juttuja vanhojen juttujen arkistoon ja tarpeeksi vanhoja juttuja voidaan kokonaan poistaa. Halutessasi voit myös liittää juttuusi jonkin linkin ja/tai kuvan. Käytä jutuissa mieluiten reilusti omaa nimeä, niin jutut pysyvätkin paremmin asiallisella linjalla, kiitos.

Pelkät Agilityaiheiset terveiset sopivat kuitenkin paremmin vieraskirjan alle, joten lisää ne mieluummin sinne. Myös "Virallisemmat" tiedotteet sopii lähettää mieluummin sähköpostilla minulle lisättäväksi Agi-juoruihin.

Juttujen otsikot tulevat listaan siten, että viimeksi lähetetyt jutut ovat ensimmäisinä. Kuitenkin tietyn jutun vastineet tulevat sisennettynä alkuperäisen jutun alle (eng. threading).

Jos juttupalstan toiminnassa ilmenee omituisuuksia, ota yhteyttä ylläpitäjään, tra@iki.fi

Uutta, Voit tästä lukea viesteja myös pelkästään alkuotsikkoja selaamalla.  !Uusi!
Tältä sivulta voit nähdä myös viimeksi tulleen viestin (vastauksen vahvennetulla) ajan ja päivän. Vastaukset näet näppärästi avaamalla aiheen otsikon ja valitsemalla vastaukset sieltä. Käytössä viestien sisällä siis vanha tuttu puumainen rakenne, mistä näkee mikä on vastaus mihinkin viestiin.


[ Lähetä juttu ] [Yleinen koirajuttupalsta][ FAQ ]

----------------------------------------------------------------------

Valitse listasta luettava juttu
----------------------------------------------------------------------

Lähetä uusi juttu / Post a New Message


Scripts and WWWBoard created by Matt Wright and can be found at Matt's Script Archive
Kommentteja, kritiikkiä, ehdotuksia, agility-linkkejä tai agility-aiheista materiaalia tekijälle osoitteeseen: tra@iki.fi

Last modified: Sun Sep 18 23:39:18 EEST 2005
<-- Takaisin agility-sivulle.


Psivu Uutta Etsi Kilpailut Juorut IRC Artikkelit Seurat
Agilityjutut Koirajutut Vieraskirja Snn Agi-valiot Kuvagalleria Radat Linkit