Re: Sääntömuutokset kokouksessa?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti harrastaja vaan , Syyskuun 28, 2012 kello: 22:32:34
----------------------------------------------------------------------

Re: Sääntömuutokset kokouksessa?

Vastineena juttuun: Re: Sääntömuutokset kokouksessa?, jonka kirjoitti: Hallelujaa , Syyskuun 28, 2012 kello: 20:41:30:

Hallelujaa kirjoitti:
» harrastaja vaan kirjoitti:
» » Kesälaji? kirjoitti:
» » » Eipä niitä hallejakaan "etelässä" ollut, ennenkuin ne rakennettiin. Eikös lämpimiä tai puolilämpimiä kisamitat täyttäviä halleja ole muuallakin kuin varsinaisessa etelässä, esim. Vaasassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Pellossa?
» » » Tosiasissa agility ei enää ole kesäurheilulaji, vaan tavoitteellisen harrastajan on treenattava ja kisattava ympäri vuoden tai vähintäänkin varsinaisen kesäkauden ulkopuolella, mikäli ylipäätään haluaa pysyä kehityksessä - varsinkin kansainvälisessä - mukana.

» » Pohjois-Suomi ei ole tässä kehityksessä pysynyt mukana. Sinänsä monissa paikoissa olisi helppo rakentaa lämminkin halli. Maa ei maksa mitään, jopa vanhoja halleja löytyy valmiina. Tilanne jossain pääkaupunkiseudulla on aivan toinen, kun tonttimaa on todella kallista!

» » En ymmärrä, että miten esim. Kainuussa sadat harrastajat eivät saa lämmintä (seura)hallia aikaiseksi, mutta pienempi tennisharrastajien porukka on isonkin täysin lämpimän hallin saanut rakennettua. No, tietysti kyse on kyvyistä, suhteista ja yrittelijäisyydestä.

» No etpä ole tainnut olla yhdessäkään halliprojektissa mukana????
» Monessa seurassa itse seuralaiset ovat joutuneet laittamaan asuntojaan ym. omaisuutta takuiksi, jotta se puolen-yhden millin laina saadaan hallin tekemistä varten.
» Ja sitten pitää vielä jostain saada rahat hallin ylläpitoon ja lainojen maksuun.
» Olisitko itse valmis kiinnittämään esim. asuntosi, jotta halli valmistuisi?
» Olisitko valmis tekemään satoja talkootunteja raksalla ja kisoissa???
» Jos olet kaikkeen tähän valmis, miten voit kuitenkaan uskoa, että kaikilla muilla on siihen edes mahdollisuus?
» Arvostele sitten, kun olet tietoisempi asioista, jotka omiin halleihin liittyvät. Ensinnäkään rakentaminen ei ole helppoa ja muutenkin kirjoituksesi oli täysin tietämättömyyttä täynnä.
» MIetihän, että jos seuralla on 100 harrastajaa, paljonko heidän pitäisi maksaa per nenä, jotta halli valmistuisi.
» Kyllä noissa halliprojekteissa osa ihmisistä on taloudellisesti sitoutuneet hallin lainoihin yms. Sitä eivät vain kaikki valmistumista odottavat edes tiedä/tajua, vaan kitisevät kisamäärien ja kisatalkootuntien lisäyksestä...

Niin, minulla on kylläkin tietoa halliprojekteista, esim. sieltä tennishallipuolelta. Mutta kaipa isompi, täysin lämmin halli henkilökunnalla on tosiaan halvempi kuin pienempi, puolilämmin talkoohoidettu halli! Koska hintalappu tulee sitä lajin nimestä, eikö niin?


----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]