Re: Sääntömuutokset kokouksessa?


[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]

Jutun lähetti valinta , Syyskuun 27, 2012 kello: 18:08:49
----------------------------------------------------------------------

Re: Sääntömuutokset kokouksessa?

Vastineena juttuun: Re: Sääntömuutokset kokouksessa?, jonka kirjoitti: pohjola , Syyskuun 27, 2012 kello: 17:56:22:

Toistan itseäni, mutta jokainen tekee valintansa missä asuu ihan itse. Jos haluaa tavoitteellisesti kisata ja pärjätä, niin sitten on muutettava sinne missä tätä voi toteuttaa.

Ei kukaan huipulle halajava mäkihyppääjä asu Helsingissä, koska siellä ei ole hyppymäkiä, eikä hiihtäjä Uudellamaalla, eikä formula1 kuski Suomessa.

pohjola kirjoitti:
» Kyse ei ole lumen määrästä, vaan pakkaskauden (talven) pituudesta ja kisojen puutteesta. Esim. Oulussa kisataan toukokuun alussa lumipenkkojen välissä ja mahdollisesti räntäsateessa tai pakkasessa.

» Torniossa arvotaan toukokuun puolivälissä, ehtiikö ulkokentältä sulaa kaikki lumi ennen kuun lopun kisoja. Ts. pohjoisessa, Keski- ja Itä-Suomessa kisakausi alkaa vasta toukokuussa, ja silloinkin ihan ääriolosuhteissa. Etelässä ja Lounaassa on kisattu ulkona jo toista kuukautta ulkona.

» Nollat on osaavilla koirakoilla kasassa jo nyt syys-lokakuussa, mutta kisarutiini kuolee pitkän talvena aikana, sillä nyt kisakausi on ohi.

» Monelle vuoden tärkein kisa on karsinnat ja SM-kisat. Kaikkissa urheilulajeissa kauden pääkisat käydään kauden lopulla, jolloin taito ja osaaminen on huipussaan kaikilla kisaajilla. On aika kummallista että agilityssä kauden huippuosaamisen hetki pitäisi olla kauden avauksessa ja MM-kisat kisataan vasta 5kk tämän huipun jälkeen.----------------------------------------------------------------------

Vastineet / Follow Ups:

[ Vastineet / Follow Ups ] [ Agilitysivujen juttupalsta / The message board of the Agility pages ] [ Vain aloitusotsikot / only starting Subjects ] [ FAQ ]